Het boek
Nooit meer slachten

Nooit meer slachten_3D cover

In Nooit meer slachten neemt Paul Shapiro ons mee in de verwoede race om traditioneel vlees te vervangen door vlees dat de dieren werkelijk respecteert…. omdat het ons in staat stelt om echt vlees te produceren zonder dat we dieren moeten kweken en slachten. Op basis van dierlijke stamcellen.

Dit zogenaamde kweekvlees of slachtvrije vlees is al een realiteit. En naarmate het onderzoek naar dierlijke spiercelcultuur vordert, zou het veel sneller dan verwacht in de winkelrekken van de supermarkt kunnen liggen.

Paul Shapiro sprak in het kader van zijn onderzoek met visionaire ondernemers, bezocht onderzoekscentra die niet toegankelijk zijn voor het grote publiek en proefde dit vlees van de toekomst.

De originele versie van Clean Meat, uitgebracht in januari 2018 in de Verenigde Staten, werd door de Washington Post uitgeroepen tot bestseller. Het is nu voor het eerst beschikbaar in het Nederlands.

Over
de auteur

author

PAUL SHAPIRO

Paul Shapiro is een van ’s werelds toonaangevende experts op het gebied van kweekvlees. Hij was ook vice-president van The Humane Society of the United States, een van de grootste dierenwelzijnsorganisaties in de Verenigde Staten.

Shapiro is een Amerikaanse auteur en activist die zich al meer dan twintig jaar inzet voor het dierenwelzijn. Hij is gepassioneerd door cellulaire landbouw en heeft er diepgaand onderzoek naar gedaan.

Zijn boek Clean Meat is, dankzij de steun van GAIA, nu ook beschikbaar in het Nederlands (Nooit meer slachten).

Als erkend expert op het gebied van dierenwelzijn en kweekvlees is hij regelmatig te gast als spreker op TEDx conferenties. Hij is geïnterviewd door de New York Times, de National Review, de Times, de Chicago Tribune, de Wall Street Journal en NPR.

Het boek bestellen

Interview met Paul Shapiro, auteur van Nooit meer slachten

Vlees eten zonder dieren lastig te vallen.
Wat een revolutionair, opwindend boek!

Nic Balthazar
televisie- en filmmaker