Leonardo DiCaprio steunt kweekvlees

Acteur Leonardo DiCaprio is een van de bekendste voorvechters van actie tegen klimaatverandering. Daarom ondersteunt hij nu ook kweekvlees en geeft hij ondersteuning aan het Nederlandse bedrijf Mosa Meat.

De bekende acteur adviseert én investeert in Mosa Meat, , het kweekvleesbedrijf opgericht door pionier Mark Post. Het volgende bericht liet hij optekenen op de website van Mosa Meat:

“Een van de meest impactvolle manieren om de klimaatcrisis te bestrijden, is door ons wereldwijde voedselsysteem fundamenteel te hervormen. Mosa Meat pionierde in 2013 met een milieuvriendelijke manier om echt rundvlees te maken, met ’s werelds eerste kweekvlees-hamburger. Ik ben vereerd om me bij hen te voegen als adviseur en investeerder terwijl ze zich nu voorbereiden om runds-kweekvlees op de markt te brengen voor iedereen die verandering wenst.”

Eerder ondersteunde de acteur ook het Israëlische Aleph Farms. Hoeveel DiCaprio precies investeert in beide bedrijven, is onbekend.

Voor meer informatie: https://mosameat.com/blog/leonardo-dicaprio-invests-in-mosa-meat

Een van de meest impactvolle manieren om de klimaatcrisis te bestrijden, is door ons wereldwijde voedselsysteem fundamenteel te hervormen. Mosa Meat pionierde in 2013 met een milieuvriendelijke manier om echt rundvlees te maken, met 's werelds eerste kweekvlees-hamburger. Ik ben vereerd om me bij hen te voegen als adviseur en investeerder terwijl ze zich nu voorbereiden om runds-kweekvlees op de markt te brengen voor iedereen die verandering wenst.

Share

0